Meet The Team

Hallo, ik ben Linda, een gepassioneerde levensverbeteraar en creatieve geest. Ik geniet ervan om nieuwe informatie te ontdekken en te delen, vooral als het gaat om handige productaanbevelingen. Bij seenitonline.eu ben ik altijd op zoek naar innovatieve manieren om het dagelijkse leven praktischer en leuker te maken. Of je nu op zoek bent naar handige tips, inspirerende hacks of betrouwbare producten, ik help je graag op weg. Samen kunnen we kleine veranderingen maken die een groot verschil maken. Laten we de wereld van mogelijkheden ontdekken en onze levens naar een hoger niveau tillen.
Hey, ik ben Myrthe! Als student zit mijn hoofd altijd vol ideeën. Tussen school en koffiedates door schrijf ik graag over allerlei onderwerpen, waaronder hoe we bewustere keuzes kunnen maken in ons dagelijks leven. Want een betere wereld begint bij onszelf toch? Daar geloof ik in ieder geval wel in!