Dit is de goedkoopste supermarkt om boodschappen te doen!

Superdeals

Productafbeelding Foodello

Goedkope boodschappen met Foodello

­čĹŹ Vermindert voedselverspilling

­čĹŹ Producten tegen flinke kortingen

­čĹŹ Betalen via Klarna

­čĹŹ Breed assortiment

Wil jij ook geld besparen en voedselverspilling tegengaan? Neem dan snel een kijkje op de website van Foodello en ontdek de flinke kortingen op al je dagelijkse boodschappen. Voel je goed terwijl je geld bespaart en bijdraagt aan een beter milieu.

Ben jij ook op zoek naar manieren om goedkoop boodschappen te doen? Dan is het vinden van de goedkoopste supermarkt misschien niet de enige oplossing. Er is namelijk een andere manier om geld te besparen ├ęn voedselverspilling tegen te gaan: Foodello.

Bespaar op boodschappen met Foodello

Foodello is een online supermarkt die zich richt op het verminderen van voedselverspilling. Zij redden producten die anders niet in de supermarkt terecht zouden komen en verkopen deze tegen flinke kortingen. Zo bespaar jij niet alleen op je boodschappen, maar verminder je ook nog eens voedselverspilling.

Wil je weten hoe Foodello werkt en hoe jij kunt profiteren van de flinke kortingen? Lees dan snel verder!

Voedselverspilling voorkomen met Foodello

Foodello verkoopt producten die tegen de THT-datum aan zitten, waardoor ze niet meer in de reguliere supermarkt verkocht kunnen worden. Hierdoor worden deze producten tegen flinke kortingen verkocht en wordt voedselverspilling voorkomen. Bovendien is het belangrijk om te weten dat producten na de THT-datum niet direct bedorven zijn, maar dat de kwaliteit en smaak wel kunnen verminderen. Bij een tenminste-houdbaar-tot-datum (THT) geeft de fabrikant aan tot wanneer het product zijn optimale kwaliteit behoudt. Dit betekent dat het product na de THT-datum nog steeds veilig is om te consumeren, maar de kwaliteit en smaak mogelijk minder zijn. Het is aan te raden om de THT-datum te respecteren en het product binnen de aangegeven periode te consumeren voor de beste kwaliteit. Na de THT-datum is het echter aan de consument om te beoordelen of het product nog steeds veilig is om te eten.

Flinke kortingen bij Foodello

Door te kiezen voor Foodello, draag je niet alleen bij aan het verminderen van voedselverspilling, maar kun je ook flink besparen op je boodschappen. Foodello verkoopt al hun producten altijd met een fikse korting en je kunt er terecht voor grote verpakkingen, waardoor je nog meer bespaart. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis via PostNL. Bovendien kun je bij Foodello veilig betalen via Klarna Checkout en zelfs op een later moment betalen als dat beter uitkomt.

Voor nog meer handige tips en tricks, nodigen we je uit om verder te lezen op onze blog. Maar voordat je verder gaat, bekijk hieronder snel de superdeals van de goedkoopste supermarkt en bespaar flink op je boodschappen!

Deel dit artikel
0
Share
URL om te delen
Vorige post

Dit zijn de gezondste oli├źn om mee te koken

Volgende post

432Hz muziek uitgelegd: De helende werking van god frequencies

Lees verder